Yentl

Alhoewel ik altijd al van avontuur heb gehouden (ook toen ik nog een klein meisje was) wist ik zeker dat ik kinderen wilden op jonge leeftijd. Mijn droom was altijd om thuis te kunnen blijven om voor mijn kindjes te zorgen.

En wat ben ik gelukkig dat deze droom voor mij werkelijkheid werd! En ik ben nog gelukkiger dat ik daarbij al reizend de wereld kan verkennen. We zijn altijd slim omgesprongen met ons budget zonder daarbij veel comfort te moeten inboeten. Het is net die ervaring die ik graag met jullie wil delen!

Mijn volgende droom is om eenderwaar op deze planeet te kunnen leven terwijl ik mezelf nuttig kan maken door vrijwilligerswerk te doen. 

Leuke weetjes:

– Mijn rusteloosheid heb ik geërfd van mijn vader die zowat elke maand een reis aan het plannen is.

– Mijn grootouders waren vluchtelingen en ik ben een mix van veel nationaliteiten. Dat geeft me het dubbele gevoel van nergens bij te horen maar tegelijkertijd me overal thuis te voelen.

– Ik hou van dansen en zingen tot groot ongemak van mijn familieleden.

– Ik struikel over alles en heb veel vreemde ongelukken… de hele tijd.